Gazonul artificial nu se uscă vara!

gazon artificial

Îți place gazonul dens și înverzit, dar vara îți de lucru de îți sar capacele? Nu ajunge că trebuie tuns periodic, în timpul verii trebuie udat de 2 ori pe zi?

Așa că te-ai săturat de chinuri și cheltuieli exagerate? Gazonul artificial nu trebuie tuns, nu trebuie udat, dar poate să-ți reproducă senzația de iarba naturală.

Bineînțeles, nu trebuie să-ți acoperi toată grădina cu gazon artificial, mai lasă loc și pentru flori și arbuști, dar în zona în care ai amenajat terasa de vară și locul de gril să știi că merită să alegi beneficiile lui.

În magazinele Diego vei găsi o gamă largă de gazon artificial, unele destinate pentru uz exterior, altele pentru interior. Alege varianta cea mai potrivită pentru tine și amenajează terasa cum ai visat. Nu contează că oaza va fi pe balcon sau într-o grădină, noi venim cu soluții complete pentru tine. Nu știi ce să alegi? Nu știi cum se montează? Pe pagina noastră găsești tutoriale video în care îți explicăm pas cu pas ce ai de făcut. Scapă de grijile udatului și tunsul gazonului, gazonul artificial te așteaptă!